I guanya una assessoria de comunicació gratuïta… la companyia La Ida

la clara companyia la idaDurant la darrera edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, a La Clara Comunicació vam sortejar entre tots els assistents que van voler participar una assessoria de comunicació gratuïta. En què consisteix? Doncs en un anàlisi de la comunicació interna, externa, digital i offline de les empreses, entitats o organitzacions que es van inscriure. I d’aquesta manera, poder reforçar allò que s’està fent bé, revisar quines coses es podrien millorar i explicar com fer-ho.

El sorteig va tenir molt d’èxit i va despertar molt d’interès, però només hi podia haver un guanyador i aquest ha estat… la companyia de teatre La Ida! Moltes gràcies a tots els que vàreu participar. Us ho agraïm moltíssim i ja sabeu que si necessiteu res, estem a aquí per vosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s