Què té a veure La Clara amb la Smart Agro?

efoodprint laclaracomunicacioEl sector del Medi Ambient és un dels àmbits en els que ens sentim més a gust treballant i és per aquest motiu que ens agrada tant poder anunciar-vos que des de fa unes setmanes tornem a treballar com a gabinet de premsa d’eFoodPrint , una empresa que des de fa més de 15 anys es dedica a desenvolupar programaris per a la gestió de la informació agrària.

Amb la nostra feina volem fer difusió de les solucions que ofereixen a eFoodPrint però també dels beneficis d’una agricultura més eficient i sostenible, que augmenta la seva productivitat i alhora, redueix el seu impacte ambiental.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s