Adéu client! Hola millores!

282_1Els que estem especialitzats en comunicació corporativa, sovint, pequem de no fer la nostra pròpia. Res d’estrany, a cal sabater, sabates de paper. Però us dediqueu a la comunicació o a qualsevol altre àmbit, us recomanem efusivament que tingueu en compte i cuideu la comunicació amb el client. I també, la comunicació amb un client que s’en va.

Sovint, quan s’acaba un projecte o quan un client deixa de ser-ho, pots tenir ganes de tallar tot vincle amb l’organització. S’entèn. S’imposa la distància. Però les millores en qualsevol empresa o iniciativa requereixen d’esforç, actitud positiva i voluntat. I aixo de vegades passa per confrontar-se amb el que s’acaba o que no ha anat bé. Per això és important que introduim en les nostres rutines de comunicació amb clients eines com els qüestionaris de satisfacció. Serà clau per no repetir errors, per veure com ens veuen des de fora, per conèixer el que defitinivament fem bé i també malament.

Nosaltres aquest mes hem configurat el nostre qüestionari de satisfacció. Pensat de forma genèrica, per a que englobi a tot tipus de clients (hagin contractat el gabinet de premsa, un web en WordPress, formació en comunicació…).

Has estat client nostre? No et tallis! Contesta’l! T’ho agrairem moltíssim!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s