Les Clares a Bilbao

Marta Molas és des de fa 7 anys especialista en comunicació online i offline. Anteriorment, ha treballat durant més de deu anys en mitjans de comunicació com TVE Catalunya, Telecinco, RAC 1 o Ràdio 4 i agències de premsa i esdeveniments com Airun o Orbyce Comunicació. És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Treballa en català, castellà, anglès i francès. És sòcia fundadora de La Clara Comunicació alhora que col·labora amb mitjans com Catalunya Ràdio, La Directa o Radio 3. És membre de la Cooperativa La Fresca, l’Ateneu Rosa de Foc i de l’AFA EBM El Gat Negre. Visita el seu currículum a LinkedIn.

Sira Jodar ha treballat durant més de 15 anys com a periodista freelance, professió que ha exercit tant a Espanya com a Xile, i que ha combinat amb d’altres períodes com a assalariada en empreses com el Reial Automòbil Club de Catalunya o l’agència Ulled Comunicació. Ha col·laborat en temes de comunicació amb el Col·lectiu Ronda, Royal Caribbean o Nestlé, en mitjans de comunicació com TV3 o TeleCinco Catalunya, i com a redactora de guies turístiques i gastronòmiques. És llicenciada en Humanitats i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i treballa en català, castellà, anglès, francès i italià. Coneix el seu currículum a LinkedIn.

Marina Reig ha treballat en publicitat, màrqueting i comunicació, a Hongria i a Espanya, per marques de gran consum. Des de fa més de 10 anys treballa en el Tercer Sector, en concret en temes d’Economia Social i Consum Responsable. Ha col·laborat en campanyes de comunicació en organitzacions sense ànim de lucre i ha estat tècnica de recursos de sensibilització i comerç just. És llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona, té un posgrau en màrqueting (EMI), estudis d’interiorisme a l’Escola BAU i de radiestèsia/Feng Shui al Taller de l’Habitat.  Treballa en català, castellà, anglès, francès i hongarès. Coneix el seu currículum a LinkedIn.

De vegades ens ajuden…
Alba Junyent, en programació web
David Baró, en màrqueting
Joana Conill, en facilitació i processos grupals
Looky Produccions, en vídeo
Pau Clot, en vídeo
Sherwood The Bosc, en màrqueting
Víctor Riba
, en disseny gràfic

Formem parte de…
GràciaCoop
Xarxa d’Economia Solidària
i ens trobaràs al Mercat Social i al Pam a Pamlogo-mercat-social-grey

Anuncis